Interview met

Laura Vlasblom


Op een regenachtige vrijdagochtend ontmoet ik Laura in een business lounge boven de A4. Direct na de kennismaking en een kopje cappuccino, raken we al druk met elkaar in gesprek. Laura is een warm mens en kan leuk vertellen. Ik hang aan haar lippen en begin met een paar standaard vragen.

Lees het volledige interview >>

Sponsoring Stichting Kinderen van de Voedselbank

Ouders & Co heeft besloten om de Stichting Kinderen van de Voedselbank te gaan sponsoren.

Deze Stichting bestaat pas 13 maanden en krijgt al honderden aanvragen van ouders die een pakket bij hen aanvragen. Dit kan zijn een cadeau-pakket omdat het kind jarig is en zij zelf geen cadeau kunnen betalen of een kledingpakket, omdat het kind nieuwe kleding nodig heeft.

www.kinderenvandevoedselbank.nl

Onze sponsoring houdt in dat 10% van de opbrengst van het boek Ouders & Co naar deze Stichting overgemaakt zal worden maandelijks. Kinderen van co-ouders hebben twee ouders die voor hen willen zorgen en over het algemeen ontbreekt het deze kinderen niet aan materiele zaken.

Daarom leek het ons een mooie gedachten als wij met een gedeelte van de opbrengst van dit boek een minder bedeelde groep ondersteunen.

Help ons deze stichting te steunen door het boek Ouders & Co te bestellen. Dank voor uw bijdrage namens de Stichting.

Development by EverDesign ®