Interview met

Laura Vlasblom


Op een regenachtige vrijdagochtend ontmoet ik Laura in een business lounge boven de A4. Direct na de kennismaking en een kopje cappuccino, raken we al druk met elkaar in gesprek. Laura is een warm mens en kan leuk vertellen. Ik hang aan haar lippen en begin met een paar standaard vragen.

Lees het volledige interview >>

Ouders & Co

Ouders & Co

€7,50

Prijs: € 7,50

incl. 6% BTW en verzendkosten.

Wat houdt co-ouderschap eigenlijk in? Welk commitment ga je aan? Waarom besloten ze voor co-ouderschap na hun scheiding en hoe vullen zij dit in?

Vragen waar Vera Schilperoort antwoord op zocht. Hiervoor interviewde zij tal van co-ouders, sommigen als enige ouder, anderen als voormalig gezin waardoor hun situatie terugkijkend vanuit diverse hoeken wordt belicht. Met de verhalen van de kinderen als een spiegel die we onszelf als ouders kunnen voorhouden: is dat waarvan we denken dat we het goed doen, ook goed voor de kinderen? En is dat wat we als ouders doormaken voor de kinderen even ingrijpend als voor onszelf of juist niet?

Het boek is bedoeld voor potentiële co-ouders en stellen die al co-ouder zijn om te leren van elkaars ervaringen of een ieder die geïnteresseerd is in dit onderwerp.

Bekijk onderstaand inkijkexemplaar

Development by EverDesign ®